Private Dining

24 Luxe
zitplaatsen

40 Personen
Walking Dinner

100% Beluga
Loves You

Private dining in Maastricht bij Beluga Loves You - diner, lunch of borrel

Op zoek naar een locatie voor private dining in Maastricht? Beluga Loves You is een uitermate geschikte locatie voor luxe groepsdiners, borrels, walking dinners of groepslunches. We hebben niet alleen een geschikte ruimte, maar ook alle faciliteiten en mogelijkheden om je een onvergetelijke dag te bezorgen.

We beschikken namelijk over een prachtige ruime salon waar we grotere gezelschappen kunnen ontvangen. Naast lunchen of dineren in ons restaurant, heb je zodoende ook de mogelijkheid om te genieten van onze keuken en service in de vorm van groepsarrangementen of private dining in Limburg. 

Wat kunnen we precies voor je verzorgen?

We zijn heel flexibel als het gaat om het tegemoetkomen van je gastronomische wensen. Hierdoor zijn de mogelijkheden dan ook vrijwel onbeperkt. Bovendien is het meubilair in onze Sterren Salon mobiel – we kunnen het dus naar wens verplaatsen –  waardoor een groot aantal verschillende settings creëren geen enkel punt is. Ideaal voor groepen die graag persoonlijke zorg ontvangen.

Denk hierbij onder andere aan:

 • Walking dinner
 • Familiediners
 • Groepsdiners
 • Afscheidsdiners
 • Huwelijksdiners
 • Koffietafels
 • Afstudeerborrels
 • Verenigingsborrels


Alle diner opties kunnen ook als lunch verzorgd worden. Iets anders in gedachte? We kunnen in vrijwel ieder scenario meedenken met zaken als tafelindeling, aankleding, thema’s, arrangementen of budget.

Vraag gewoon vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn voor jouw speciale gelegenheid, dan kunnen dan samen bekijken hoe we dat zoveel mogelijk naar wens kunnen invullen.

Faciliteiten om te dineren, lunchen of borrelen in groepsverband

Aan tafel dineren of lunchen

De Sterren Salon heeft in de meest gangbare opzet twee tafels, die in totaal plaats bieden aan vierentwintig luxe couverts. Deze couverts zijn allemaal geschikt voor een uitgebreid diner of lunch als het gaat om ruimte en comfort.

Ideaal als je behoefte hebt aan een eigen ruimte, waar je net iets meer privacy hebt dan in ons restaurant — waar zich ook andere gasten bevinden. Het is eigenlijk de Beluga Loves You restaurantervaring en kwaliteit, maar dan uitsluitend in gezelschap van de mensen die je zelf uitnodigt.

Walking Dinner

Een walking dinner is voor veel mensen iets toegankelijker en geeft meer ruimte tot sociale interactie. Je kunt jezelf immers iets makkelijker door de ruimte bewegen, dan wanneer je een vaste zitplaats hebt.

Om dit op een manier te doen die aan onze kwaliteitseisen voldoet, hebben we in onze Salon twee verplaatsbare eilanden die dienen als uitgiftepunt voor alle gerechten. Deze worden bemand door onze koks, zodat elk bord wordt opgediend zoals onze keukenbrigade het bedoeld heeft.

Uiteraard zorgt onze bediening ervoor dat onze gasten voor al het andere in de watten worden gelegd. Een walking dinner dus, maar dan wel met de service en de kwaliteit die je van ons mag verwachten. 

Borrelen met fingerfood

Onze mogelijkheden gaan verder dan lunchen of dineren. We kunnen ook uitstekend een luxe borrel verzorgen, waarbij je zelf kan bepalen wat de sfeer en de mogelijkheden zijn. 

Cocktails? Geen probleem. Aangepaste muziek? We got you. Thema? Laat het ons even weten. We hebben alles in huis om je borrel om te toveren tot een ware happening.

Wat je in elk geval altijd ontvangt is fingerfood waar je gasten nog lang over zullen napraten en een serviceniveau dat past bij Beluga Loves You. Een borrel die zich onderscheid door kwaliteit en de juiste sfeer. 

Met hoeveel personen kun je terecht?

Het maximaal aantal personen dat we kunnen ontvangen hangt een beetje van het groepsarrangement af. Wil je graag lunchen of dineren met alleen zitplaatsen? Of wil je liever borrelen met fingerfood waarbij de meeste mensen staan?

Om het overzichtelijk te maken houden we dit aan als vuistregel:

 • 24 personen lunchen of dineren
 • 40 personen walking dinner
 • 60 personen borrel met fingerfood


Uiteraard is niet iedere gelegenheid in de bovenstaande opties samen te vatten. Vraag dus altijd even of er mogelijkheden zijn om aan specifieke wensen te voldoen. Onze ervaring is dat er bijna altijd wel een mouw aan te passen valt.

Contact

 • +31(0)43 321 3364
 • Plein 1992 12
 • 6221 JP Maastricht
 • info@belugalovesyou.com

Partners

Copyright ©2020 Beluga Loves You

Inspiration Lunch

85,-

4 gangen incl. wijn, water, koffie en friandises. Beschikbaar op  vrijdag en zaterdag t/m de carnavalsdagen.