Het Stimuleren van alle zintuigen

Veel meer dan alleen mooie gerechten en wijnen.

Entrée

Bosco

Onze lounge zal de subtiele sferen van het bos omarmen. De rust en balans die je alleen daar vindt, waar plant en dier onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden door de natuur.

Restaurant

Aqua

Een organisch samenspel van ruimtelijkheid en licht, dat ons restaurant een intieme, open atmosfeer geeft. Dit opent de deur voor een nóg intensere beleving van alle smaken, structuren en geuren.

Souterrain

Terra

Een spannende, gesloten beleving met warme structuren, kleuren en verrassingen. Eigenschappen die je ook terugvindt bij al het moois dat zich afpeelt in de grond, zolang de natuur haar gang mag gaan.

Onduidelijkheden of vragen?

Ons nieuwe concept is net iets anders dan onze gasten van ons gewend zijn en dat roept op voorhand wat vragen op. Laten we bepaalde misverstanden alvast uit de wereld helpen.

Contact

Beluga Loves You
Plein 1992 12
6221 JP Maastricht
+31(0)43 321 3364
info@belugalovesyou.com
KvK: 73811629
Copyright ©2020 Beluga Loves You
Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden, of via de link www.khn.nl. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Inspiration Lunch

85,-

4 gangen incl. wijn, water, koffie en friandises. Beschikbaar op  vrijdag en zaterdag t/m de carnavalsdagen.